UFC On Versus PreviewDetta event är designad att underhålla den "normala" MMA tittaren.
Bara sluggers i Main card, som gjort för en blodfest i sin fulla prakt.
Men om det blir lite ground fighting så blir det antingen Gonzaga som tar ner Dos santos
och Jon Jones med sin grekisk-romersk brottar nedtagningar.
Ser verkligen fram emot alla matcher, så nu ska ja skriva om vilka som kommer att vinna och hur.
Kanske hjälper det till lite grann om ni ska betta.


Jon Jones Vs. Brandon Vera

Jon Jones har gått från klarhet till klarhet. Hans uppfinningsrika stand up och hans överlägsna brottning har fått Jones motståndare lämna octagonen med en våldtagen stolthet.
Det enda som jag ser som är hans svaghet är nog om han skulle möta en top notch BJJ kille. Men det gör han inte nu. Han möter en kopia av sig själv, kanske mindre hungrigare men ändå lika farlig.
Det som skiljer dessa herrar åt är att Vera är för förutsägbar och har inte Jon Jones´s explosiva brottning.
Och det är det sistnämnda som kommer att avgöra denna match.
Dom kommer att byta lite slag och mäta upp varandra den första ronden, sen kommer att jones att stänga avståndet fasten han är längre. Vera blir nedtagen och nedtagen och kommer att förlora på poäng.

Jon Jones Vinner på Beslut


Junior Dos Santos Vs. Gabriel Gonzaga

Har man Black House som tränings camp och Noguiera bröderna som BJJ tränare, och Anderson Silva som träningspartner, ja då blir man bra. Dos Santos har knockat stora farbröder hej vilt omkring sig. Dom han har tagit hand om är inga dåliga herrar heller. Vinner han denna match så kommer han hamna högt upp på listan för titeln.
Gonzaga däremot kommer alltid vara han som headkicka CroCop tillbaka till 90 talet. Det har på senare tid inte gått så bra för Gonzaga. Lite vinster och lika många förluster. Men om han ska vinna denna så ska antingen nöta legkicks eller ta ner Dos Santos och försöka submitta han.
Ingen lätt uppgift för Gonzaga pga att Dos Santos´s mentor är ju trots allt Big Nog som kanske är historiens bästa tungvikts BJJ herre.
Så hur kommer det att gå då? Jo, så fort första gonggongen slår så kommer att Gonzaga ta centern i Octagonen och slå 1-2 raka slag, som han alltid gör. Men Dos Santos vet detta och kommer att kontra och vara offensiv han med.

Junior Dos Santos vinner på TKO i första ronden

Cheick Kongo Vs. Paul Buentello

Som sagt, bara slugger matcher i huvudkortet, och det är ju aldrig fel.
Kongo som blev total förnedrad UFC 107 mot Frank Mir vill ta revansch. Om han har försökt att träna bort sin typiskt europeiska thaiboxar stil så kommer han nog ta hem detta. Kongo har en tendens att ha hakan för högt uppe och det har nog Buentello uppmärksammat. Overhand right är det nog som Paul kommer att försöka sig på.
Denna match kommer inte gå hela tiden ut, Garanterat. Nån kommer ligga på canvasen och fråga domaren vad som hände och det kommer bli Paul som gör detta.

Cheick Kongo Vinner på KO i andra ronden

Alessio Sakara Vs. James Irvin

Två av mina favoriter möts i Mellanviktsklassen. Denna viktdivision är som klippt å skuren för alessio´s fysik men absolut inte för James Irvin. Jag såg på UFC.com wheigh ins videon och Irvin så nästan desorienterad ut. Detta pga att han ska inte va i mellanvikt. Han såg sjukt undernärd och uttårkad ut. När Irvin va i lätttungvikt så var han den som slog hårdast av alla, oavsett viktklass. Men jag misstänker att denna kvalité försvinner med viktförlusten. Alessio´s MMA game har verkligen blivit världsklass. Speciellt hans sparkar som har verkligen imponerat på mig.
Men man kan inte bara byta viktklass(James Irvin) och möta en Fd. boxare och förvänta sig vinna.

Här har ni en bild hur James Irvin såg ut på invägningen


Alessio Sakara vinner på KO i första ronden

Nu har jag skrivit om dom matcherna som kommer att sändas men det är mer matcher i underkortet.
Som tillexempel Clay Guida mot Shannon Gurherty. Den matchen var verkligen till för Clay så han kan stanna i UFC pga att han förlorat dom två senaste. Riktig publikhjälte och man kan inte bara släppa en så PengaKo.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0