Uppehåll

Tyvärr så kommer det inte skrivas på ett tag, eftersom ja har fullt upp i skolan....va ju trots allt arbetslös innan.
men nån gång efter oktober så blir det nog mer.    Så, vi hörs av...
Kram och Nacksving
Ninjanicke

Nyheter i Korthet 29/8-09

VS.

Robbie Lawler Vs. Jacare Souza ?

Det är snack på att Robbie Lawler ska möta den otroligt farliga Jacare souza i Strikeforce som har världsklass BJJ game. Dom har ännu inte än skrivigt på nått kontrakt men jag tror att dom kommer att fightas samtidigt på samma gala som när Fedor gör Debut i Buren i November.

VS.

Mayhem Vs. Shields i en Titelfight i Strikeforce?

Det är samma här...mer rykten än nyheter faktiskt. Jason "mayhem"Miller ska göra debut i Strikeforce mot Jake Shield´s i en InterimTitel fight för Mellanviktbältet. Inget är bestämmt men jag tror nästan till 100% att dett blir av. kanske inte det mest explosiva fighten men det kommer bli en taktisk match med mycket vändingar på marken.Rampage Jackson Som B.A Baracus i Nya A-Team Filmen

Tror det eller ej. Slam mästaren själv ska spela den legendariska B.A baracus i den nya A-Team filmen som kommer ut nån gång början av nästa år.
Faktiskt så kan ja inte komma på en bättre "skådespelare" som B.A, Rapmage är ju bland dom roligaste snubben som finns. Luktar B-rulle, men ja ska kolla på´n ifall.WEC och UFC slås ihop !


Ja, efter det senaste beslutet att WEC 43 kommer uppskjutas till oktober så har Zuffa ledningen beslutat att WEC och UFC kommer att slås ihop. så det kommer bli ännu mer titel fighter i UFC i framtiden. Alltså fjädervikt och bantamvikt kommer till UFC.Pat Miletich gör Comeback i Octagonen...Som fighter !!!!


Pat Miletich, monster tränaren som har tränat upp mer UFC mästare än någon annan och en förre detta UFC lättviktsmästare ska göra comeback som fighter. Han är 40 år gammal och har bara fightats 2 gånger på 7år. men det spelar nog ingen roll. När man tränar så mycket som han gör så har man alltid sina gamla vapen kvar och han har nog lärt sig en del trick under dessa år. senaste vi såg han i UFC var UFC 36 som han förlorade.
När detta kommer att ske är inte bestämmt än men det kommer att hända i vilket fall.
Kram och Nacksving
Ninjanicke

Fedor Emelianenko Vs. Brett Rogers Blir av !!!!!!!Ja nu är det officielt att Fedor´s första match kommer bli mot Brett Rogers. Detta trodde jag faktiskt inte, jag trodde att Fabricio Werdum skulle va den fighter som skulle välkommna Fedor till Strikeforce.
Denna match kommer defenetivt bli explosions artad av stort slag. Dels på grund av att Brett Rogers är en så kallad "Sprawl and Brawl" fighter som gilla stå upp och slåss, visseligen gillar Fedor det med men har så mycket mer i sin arsenal. Brett Rogers har ju blivit en stjärna över en natt nästan. Så fort han kom in i Strikeforce så har han radat upp knock efter knock. Han till och med knockade Andrei Arvloviski...men han har ju trots allt en mycket svag haka.
Fedor är självklart favorit i denna match utan tvekan men en i en MMA fight har ju motståndaren alltid ett slag på hakan till en vinst.
Men vi får va realistiska, Fedor kommer gå igenom han.
Det enda egentligen som talar emot Fedor det är hur han kommer reagera att fightas i en bur och inte i en ring. Dom flesta MMA fighterna som kom ifrån Pride och in till UFC´s bur slutade det nästan alltid till slut i en katastrof.
Vi får se hur det går, men Fedor vinner detta...han måste vinna detta.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

UFC 102: Couture vs NogueiraRandy Couture en legend inom MMA mot en annan legend, Nogueira möts tills slut i UFC 102.
Och några andra spännande matcher kommer också visas, som tex vem som är näst först i kön att kämpa om mellanviktstiteln. Demian Maia lr Nate Marquart. Så nu kommer det skrivas om matcherna och vilka jag tror kommer att vinna och hur men inte alla som vanligt. Bara dom televiserade.


Randy Couture Vs. Antonio Rodrigo Nogueira

Som vi vet så underpresterade Nogueira nått så fruktansvärt mot Frank Mir UFC 92, han såg inte ut som han va sig själv. Faktiskt dom senaste matcherna, alltså alla hans matcher i UFC så ser han inte speciellt Sharp ut....han blir nedslagen, nästan knockad och helt utklassad, men så fort han får ner matchen på marken så är han överlägsen, förutom Mir matchen. Där han inte ens försökte ta ner fighten utan förlita på sin Boxning. Randy Couture därimot har sett jävligt vass ut sina senaste matcher. Senast då han dock förlorade så smiska han upp Brock Lesnar UFC 91 tills han blev klippt på Templet. Hans senaste vinster där han var totalt överlägsen mot Gonzaga och Tim Sylvia. Det som hände Gonzaga kommer också att hända Nogueira. Randy kommer att pressa, Clincha och trötta ut Nog.

Randy Couture kommer att vinna på TKO i Tredje Ronden

Keith Jardine Vs. Thiago Silva

Alla som ska möta Keith Jardine har igentligen en enda taktik, det är att pressa honom och stressa fram en Knock. Jardine´s förluster mot Houston Alexander och Wanderlei Silva kan bevisa att denna taktik fungerar. Och det vet Thiago Silva om. Han kommer ruscha på honom och jobba med thai clinch och försöka vinna på knock. Visserligen har Jardine en suspekt haka men han är en obekväm fighter att möta. Han rör sig som ett fyllo och har riktigt bra legkicks. Det är det som han förlitar sig på, sina Legkicks. Men om Thiago får ner han på marken så är det rätt så kört för Jardine. Thiago har svart bälte i BJJ och har riktigt bra ground and pound. Men jag tror inte ändå att Thiago silva har det som krävs att ta ut en så pass skicklig MMA fighter som Keith.

Keith Jardine kommer att vinna på Beslut


Nate Marquardt Vs. Demian Maia

Ja, denna match kommer att bli en taktisk match...utan tvekan. Maia vill ha ner den på marken så han kan utnyttja sina färdigheter inom BJJ som håller Världsklass, kanske bäst av alla i MMA.
Men Nate är ingen duvunge, han själv har svart bälte i BJJ och är en mycket formidabel striker som har några spektakulera knocker som han har gjort i UFC. Som sist tex när han knockade Wilson Gouveia med nån slags spinningbackfist dubbel kombo, jävligt coolt att se. Det är det som kommer vara skillnaden i denna match. Nate är för slick på marken att bli submittad av Maia och han är riktigt bra stående.

Nate Marquardt kommer att vinna på TKO i Tredje Ronden

Brandon Vera Vs. Krzysztof Soszynski

Krzysztof Soszynski har imponerat på mig dom senaste matcherna, som när han knockade André Gusmao och submittade Brian Stann i en Kimura... ja han är sätt så komplett. Krzysztof gillar att pressa och använda sig utav sin brottning och det kommer han att göra denna match också. Men Brandon Vera är riktigt vass, alltså riktigt jävla rå vass stående, och han är inte ens en striker från början utan en Collage brottare. Krzysztof kommer va alldeles för långsam och han kommer bli matad med en jävla massa Legkicks. Och det kommer Brandon att vinna på

Brandon Vera kommer att vinna på Beslut

Justin McCully Vs. Mike Russow

Denna match kommer nog inte ens visas men jag tycker detta är en riktigt cool fight. Mike Russow som är en erkänt bra Sambo fighter och McCully som är en riktigt bra brottare med bra BJJ kunskaper. En nötar match helt enkelt. Mike´s arbetarmoral och erfarenhet kommer att göra skillnaden tror jag. Han har vart å fightats i hela världen inkluderat Pride.

Mike Russow kommer att vinna KO i Andra Ronden

Nu är det ju en match till som kommer att visas, Chris Leben Vs. Jake Rosholt. Men den tycker jag inte är så speciellt viktig. Men säkert kommer den att bli rolig att kolla på. Btw.... Chris Leben vinner på KO.
Kram och Nacksving
Ninjanicke


UFC 105 FightCard

Jag har fått tag på det premilinera fightcardet för UFC 105 som
kommer hållas i Manchester, England den 14:e november.
Alla fighter har jag ju inte tagit reda på men det kommer lite längre fram.

 Bj penn Vs. Diego Sanchez

 Michael Bisping
Vs. Denis Kang
         
Dan Hardy
Vs. Dong Hyun Kim

 Matt Brown
Vs. James Wilks

 Ross Pearson
Vs. Aaron Riley

DaMarques Johnson
Vs. Peter Sobotta

Roli Delgado
Vs. Andre Winner

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Nyheter i Korthet 21/8-09Jag har fått reda på att min favorit MMA fighter Chuck Liddell ska vara med i "Dancing with the stars".
Jaha, jag vet inte riktigt varför han ska sänka sig så förbannat men det kan bara va en sak igentligen...pengar.
Kanske får han för lite sponsor pengar och nu när han inte fightas så mycket mer kanske aldrig mer igen, så gäller det att fixa en annan inkomst källa. Men va fan det kunde väl ha vart nått annatEfter vinsten mot Gina Carano så ska Cris "Cyborg" Santos första Titelförsvar bli nångång efter årsskiftet.
Förmodligen mot Marlo Conan.Fedor´s första match i Strikeforce blir till November. Och det pekar mest på att det blir mot Fabricio Werdum som han får möta. Den enda igentligen som kan hota Fedor i Strikeforce´s tungviktsdivision.Matt Lindland har skrivit på för Strikeforce. Ett 3 fightskontrakt, och det är redan snack på att han ska utmana för en Titelmatch. Fast för en Interim titelmatch, alltså när den riktiga mästaren inte kan delta i en schemalagd match så har dom en Interimtitelmatch och vinnaren får möta mästaren senare. Strikeforce´s mellviktsmästare är Chung Lee och han har inte fightats över ett år och kommer nog inte göra det förens årsskiftet (han gör B-actionrullar).
Så ev. så möter Matt Lindland Jake Shields nångång till vintern.Minutauro Nogueira´s Tvilling brorsa Rogerio Nogueira ska Ev. komma till UFC i lätttungviktsdivisionen.
Han har dock inte skrivit på nått än, men som jag har hört det så är det bara en tidsfråga innan han gör det.Nick Diaz kommer ev. möta Hayato"mach"Sakurai i en DREAM fight om några månader.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Brock Lesnar Vs. Shane Carwin UFC 106Ja, den 21:e november så är det dags för Brock Lesnar´s första officiella titelförsvar mot Shane Carwin.
Som vi alla vet så dominerade Brock rematchen mot Frank Mir och pounda ut honom i andra ronden, han var för stark för Mir helt enkelt. Men Shane Carwin är nästa lika stor som Brock, i allafall viktmässigt.
Shane Carwin är en obesegrad Brottare som har vunnigt 3 av tre i UFC. Totalt 11 vinster utan förlust.
Men han kommer få det svårt denna gång, när han mötte Gonzaga så såg det jävligt ostabilt ut i början av ronden...han fick stryk helt enkelt. Men han fick till en lucky punch rakt på hakan på Gonzaga och han vann på KO.
Det tror jag faktiskt är hans enda chans mot Brock, det är att hålla det stående och inte hamna på rygg.

Förtjänar Shane en titelmatch så pass tidigt? Nej kanske inte men han är den fightern som är mest lik Brock när det gäller styrka och stil. Cain Valasques skulle igentligen möta Carwin UFC 104 men detta ändrades officiellt nån dag sen bara i skrivande stund.
Cain därimot är den värdiga motståndaren som bör möta Brock. Han har verkligen visat att han har alla vapen i sin arsenal att ta ut Brock eller vem som helst igentligen i sin viktklass. Men istället för att möta Shane så möter Cain den forne IFL mästaren Ben Rothwell UFC 104 istället.

Om man nu ska skriva lite om Brock Lesnar så är det enda att han äcklar mig och hans Låtsasbrottnings teater efter Frank Mir matchen bara gjorde att jag såg ner på han ännu mer. Men hans brottning håller en bra klass måste man erkänna. Men om man kollar när han mötte Randy Couture UFC 91 så fick han faktiskt pisk i början av matchen tills Randy blev klippt. Så många svagheter har han absolut. Brottare i allmänhet och det är Shane Carwin, och en bra sådan.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Roliga MMA Bilder


Kram och Nacksving
Ninjanicke

Nyheter i korthet !Nick Diaz kommer inte ställa upp matchen mot Joe Riggs(Strikeforce: Cyborg Vs. Carano) pga uteblivande drogtest.Don Frye var tvungen att ställa in matchen mot King Moe i M-1: Breaktrough, istället för Frye så ställer UFC och PRIDE veteranen Mark Kerr upp istället.Ricardo Almeidas flytt ner till Welterviktsklassen kommer bli välkommnad av Jon Fitch UFC 106.
Jobbigt att möta en Top 10 P4P kille i sin nya viktklassdebut.Vladimir Matyushenko gör comeback i Octagonen UFC 103 mot Igor Pokrajac.
Det är en stor skillnad ifrån när vi såg honom sist mot Andrei Arvlovski UFC 40 nånting, nu är hans striking mycket stabilare och hans standupp försvar är nästan vattentätt.Brad Blackburn gör comeback till UFC och kommer fightas sin nästa fight nångång till nästa år pga av en miniskelskada.


Tamdan Mcrory, Thales Leites och Dan Cramer är kickade från UFC pga "bristande" prestationer.Fedor´s första match i Strikeforce blir förmodligen mot Ricco Rodriguez i den 10´e Oktober."The New York Bad Ass" Phil Baroni gör Kanske comeback i UFC, han har gjort ett muntligt avtal med Dana White men man ska aldrig riktigt lita på White.
Indirekt så är detta ett medelande till fighters som Tex. Thales Leites att dom bara vill ha fighters som VILL fightas.Den förre Affliction Fightern Dan Lauzon har skrivigt kontrakt med UFC och ska fightas närmast mot Rafaello Oliviera UFC 103.Tito Ortiz första match sedan han skrivit på för UFC igen bli mot Mark Coleman Men när har jag inte riktigt fått reda på än.Dan Henderson är nästa i Kön att få en titelmatch mot Anderson Silva, och vinnaren idet mötet får möta antingen Damien Maia eller Nate Marquart.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

MMA 4 Dummies

MMA är en mångsidig kampsport där man blandat tekniker ifrån boxning, thaiboxning, BJJ och brottning. I MMA tränar man olika moment ifrån stående med sparkar, slag och knän till nedtagningar och markfight med lås. Träningen är fysiskt krävande, detta är något som man tränar upp successivt.

MMA eller mixed martial arts är ett modernt uttryck för att blanda olika existerande kampsportsstilar. Man kan nog utgå ifrån att de allra flesta kampformer/-sporter har uppstått på detta sätt, men med MMA brukar menas moderna mer eller mindre brottningsbaserade stilar som ofta är tävlingsinriktade med fokus på fullkontakt.

Den allra tidigaste formen av MMA är pankration som var olympisk sport under antikens Grekland. Dåtidens MMA var med några få undantag helt regelfritt, förutom att man inte fick använda något vapen. Pankration blev senare förbjuden när Grekland blev kristet, eftersom det var så brutalt. MMA dök upp igen först på 1900-talet i Brasilien. Det kallades då för vale tudo vilket betyder ungefär: "allt är tillåtet", "anything goes". MMA kom till USA år 1993 i form av Ultimate Fighting Championship (UFC). Det var Rorion Gracie, en medlem av den legendariska kampsportsfamiljen Gracie, som startade organisationen. Familjen Gracie som skapat kampsporten Gracie Jiu-Jitsu, eller Brasiliansk Jiu-Jitsu som den också kallas, ville bevisa att deras stil var den bästa. De hade tidigare haft stor framgång i den brasilianska vale tudon. UFC var en åttamannaturnering där kampsportsutövare från flera olika stilar skulle slåss nästan helt utan regler. Det enda förbjudna var att peta i ögonen och att bitas, allt annat var tillåtet. UFC visades på amerikansk Pay-Per-View. Royce Gracie som representerade familjen Gracie och deras kampstil vann tre av de fyra första UFC. Royce bevisade att man kunde vinna mot styrka med teknik, eftersom han till största delen mötte större motståndare.

Under de senaste åren har MMA blivit mer av en sport, fler attacker har förbjudits som kan skada utövarna farligt, såsom slag mot bakhuvudet och attacker mot skrevet. Utövarna måste idag bära tandskydd, suspensoar och handskar. Man har infört ronder och poängdomare som ger poäng så att man kan utse en vinnare även om tiden går ut. Utövarna måste genomgå läkarkontroller både före och efter matcherna. I dagligt språkbruk avses med MMA främst blandningar där fullkontaktskampsporter som brottning, brasiliansk jiu-jitsu och/eller judo, boxning och thaiboxning, etc. ingår. MMA är inte en kampstil, utan snarare beskrivningen på vad en utövare tränar för att ha så stor chans som möjligt i den typ av fullkontaktstävlingar som ibland kallas NHB. De två mest välkända organisationerna som organiserar tävlingar i MMA är Ultimate Fighting Championship och Strikeforce. Efter Pride´s fall så kom istället Dream som håller på att etablera sig med stormsteg och är också en av dom största organi.


Kram och Nacksving
Ninjanicke

Pound for Pound best Fighter

1. Anderson Silva (25-4)

2.
Georges St. Pierre (19-2)

3.
Fedor Emelianenko (30-1, 1 NC)

4.
Lyoto Machida (15-0)

5.
Mike Thomas Brown (22-4)

6.
B.J. Penn (14-5-1)

7.
Quinton Jackson (30-7)

8.
Jon Fitch (19-3, 1 NC)

9.
Rashad Evans (13-1-1)

10.
Brian Bowles (8-0)
Kram och Nacksving
Ninjanicke


UFC 101: Declaration ResultatDetta Event vad kanske inte en massa avslut och Knockar men det var fortfarande mycket värt att kolla på. Taktiska fighter och en del oväntade vinnare. Så nu kommer det sedvanliga skrivandet om matcherna. Enjoy.....


Kendall Grove Vs. Ricardo AlmeidaDenna fight förbluffade mig lite faktiskt, jag trodde att Almeida hade gjort sitt i UFC men jag hade ruggigt fel.
Almeida hade en plan och genomförde den till pungt och pricka. Stäng avståndet, clincha och ta ner Grove på marken. Det märktes att han inte jobbade på submissions hela tiden för han visste att Grove kunde submitta tillbaka.
Kendall Grove dock kom dåligt förberedd till denna fight, timingen på rörelserna var inte 100, och hans tålamod var inte bra som man märkte i tredje ronden när han Visste att han hade förlorat dom två senaste.
Nästa för Almeida är Welterviktsklassen enligt honom, vilket är bra men han om han tror att han får nån titel så har han fel, den klassen kommer han inte nånsin komma upp till. Btw Renzo Gracie var tillbaka som corner man till Almeida, vilket va fränt att se.

Ricardo Almeida Vinner på Beslut


Amir Sadollah Vs. Johny HendricksAmir började stabilt med hans solida Thaiboxning, och när han började pressa så blev han träffad av en höger krok på hakan och sedan så blev det lite Dirty boxning rakt på hakan på Amir. Jag förstår att Amir är helt förkrossad. Efter en skada som gjorde att han var borta från UFC i 13 månader och när han väl kommer tillbaka så åker han på en TKO efter 29 sekunder. Johny därimot såg jävligt stabil ut. När han väl såg en chans så tog han tillvara på den. Så det blir nog ett Maincard event till där han möter en stabil welterviktare, förmodligen Dan Hardy.

Johny Hendricks Vinner på TKO 0.29 i Andra Ronden


Anderson Silva Vs. Forrest Griffin
Det var längesen jag har sett en utklassning av detta slag, det är nästan så att Anderson Silva kan läsa tankar och veta i förväg när slagen kommer mot honom. I vilket fall så råder det ingen tvivlan om vem som är Pound 4 Pound Världens bästa MMA fighter.
Anderson Silva börjar som vanligt i matchen mot Forrest med att ta det lungt och räkna ut avstånd osv.
sedan när han väl har listat ut allt som han bör veta så börjar han röra på sig mer och blir lite mer aggresiv.
Hans otroliga huvudrörelser gjorde Forrest fundersam och blev Taggad två gånger och blev knockad den tredje.
Mycket pinsam förlust för Griffin, bara på grund av att han såg ut som en nybörjare och det vet han också om.

Anderson Silva Vinner på KO 3:23 i Första Ronden


BJ Penn Vs. Kenny Florian
Det var många som tvivlade på BJ Penn innan denna match och det gör dom inte längre. Vi alla vet att BJ Penn kunde bli hur farlig som helst bara han jobbar på sin kondis. Det gjorde han också.
Det är vissa som tycker att florian tog dom flesta ronderna innan Penn Submitta honom, men det tycker absolut inte jag.
Man märkte att det var klass skillnad mellan dessa två, både mentalt och fysiskt.
Florians Gameplan var ju så jävla genomskillnig, han skulle göra precis som vad GSP gjorde mot Penn. Clincha och trötta ut honom. Han försökte men BJ blev aldrig trött, Plus Florian blev läderskygg varje gång Penn atackerade.
Om nu BJ penn håller denna kondis och arbetsmoral inför varje titelförsvar och håller sig till Lättvikt så kan han va kvar på tronen Väldigt länge. Nästa utmanare blir nog Diego Sanchez vilket är absurt när mycket bättre och mer värdiga fighters står på kö Som tex. Gray Maynard.

Bj Penn Vinner på RNC 3:54 i Fjärde Ronden


OVERALL: Som sagt tidigare så kanske det inte var en massa Highlights knocker, bara en igentligen. Men nu visar Storstjärnorna varför dom nu är så jävla hypade inför varje match.
Bj Penn med sin boxning och BJJ, och Anderson Silva med sin fantastiska teknik.
PS. det är igentligen lite mer matcher att skriva om men det orkar jag bara inte. Bara för det var så tråkiga matcher och tråkiga fighters. Tjänstefel kanske, men jag ska skita nu.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

UFC 101: Declaration
Den 8:e Augusti är det dags för UFC 101, kanske inte det bästa Fightcardet jag har skådat när det gäller stora stjärnor, men bra matcher kan vi nog förvänta oss. Så nu blir det lite skrivning om fighternas för och nackdelar och vem jag tror kommer att vinna.


BJ Penn Vs. Kenny Florian

Denna match kan Bj Penn vinna hur enkelt han vill, men det beror på hur mycket han vill det också. Hans största problem i sin karriär är hans motivation och kondition, resten har han. Vi kommer nog se om han vinner så fort han kliver in i Octagonen i hans blick och på hans kropp om han har tränat. Men detta är ju MMA och allting kan ju hända. Florian är ju inte vem som helst och han är trots allt väldigt bra på det Bj Penn är bra på, fast snäppet sämre. Men det som talar till hans fördel är hans hunger att ta titeln och hans Flås.

Bj Penn vinner på Submission i Rond 3


Anderson Silva
Vs. Forrest Griffin

Som alla andra matcher så är Andersson Silva favorit men man ska aldrig räkna ut Griffin.
Plus att Anderson Silva har nog aldrig mött en sån orespekt full fighter med så lång räckvidd.
Eftersom den aggresiva planen som Forrest måste värkställa så kommer denna match inte sluta på Beslut.
Men Forrest är ingen avslutare utan han är en taktiker, plus att han kommer från världens bästa Camp ( Extrem Couture).
Anderson silva kommer dock vinna denna match, men jag hoppas på Griffin.

Anderson Silva vinner på TKO i Rond 2


Amir Sadollah Vs. Johny Hendricks

Amir har inte fightats på 13 månader och jag tror att det kommer att märkas. Johny är en gammal WEC fighter och han har verkligen imponerat på mig, Man kan säga att han är en mini version på Forrest Griffin. En snubbe med bra Gameplans. Så Amir kommer att förlora denna match, och jag tror han också kommer frenetiskt försöka få ner denna match på marken och misslyckas dom flesta försöken.

Johny Hendricks vinner på Beslut


Kendall Grove Vs. Ricardo Almeida

Denna fight kommer bli taktisk. Kendall kommer att försöka att hålla distansen och sätta jabbar med powershots, plus att han är en mycket mer allsidig fighter som också är väldigt skillad på marken. Visserligen är Almeida världsklass BJJ kille men han är för svag stående. Enda chansen för Almeida är Clinch och Ev. Legkicks.

Kendall Grove vinner på TKO i Rond 3


Detta är dom fightsen som kommer bli sända på TV plus en till, men den matchen är så jävla ointressant och jag har lite bråttom till farmor.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Fedor skriver på för StrikeforceEfter misslyckande förhandlingar med UFC så har Fedor och hans sponsor M-1 Global skrivit ett flerfights kontrakt med Strikeforce.
Inget specefikt datum har fastställts för hans första fight med det kommer troligen att hända nån gång till slutet av hösten.
"I am looking forward to going back to work and fighting at the highest level," säger Fedor.
"Strikeforce is a top fight promotion that houses some of the greatest fighters in the world. I am prepared to fight any of them.". Jo, nu väntar en massa fler lagomt bra fighters som ska möta Fedor. Visseligen kommer han att vinna alla matcher men jag skulle fortfarande vilja se honom i UFC.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

RSS 2.0