UFC 114: Rampage Vs. Evans PreviewSkitsnack efter skitsnack och en skitfilm senare så är det äntligen dags för att låta nävarna prata i stället.
Dessa herrar har en gedigen historia tillsammans. Rampage spöa skiten ur Keith Jardine, Evans träningspartner och efter de blev det Drama ett tag framöver. De båda var tränare på TUF:10 och sedan skulle dom mötas efter inspelningarna. Men Rampage prövade skådespelarlyckan och spelade in A-Team som B.A baracus. Men kontraktet säger att han har en fight kvar att fullfölja, så det är bara att fightas.


Rampage Jackson Vs. Rashad Evans

Det man måste fundera på här är om Jackson är litt rostig efter sin break i MMA. Men om han skulle lägga ner sig så är han näst intill världsbäst. Hans enda nackdel är när han möter tekniskt duktiga fighters, Så som Shogun, Wanderlei i sin Prime och Forrest griffin. Rashad är inte sämre. Hans fotarbete och hans boxning är mycket mycket bra. I Rashad Evans senaste match mot Thiago Silva var han en taktiker och brottades matchen ut, Och det kommer han göra denna match också. Så nån knock kommer det inte bli men litt dramatik så som att rashad kommer bli litt skakad av nån krok, men han kommer att ta hem detta ändå.

Rashad Evans vinner på beslut

Michael Bisping Vs. Dan Miller

Allround Bisping mot gilljotin Miller. Om Bisping är motiverad och har tränat hårt, så som han brukar göra kommer det gå hans väg. Dock  Bisping har börjat fått problem med Fighters som rushar mot han. Detta är för dom vet att han inte blockar slagen när han retirerar utan bara backar. Då händer det naturliga...Knockout. Men Miller är ingen powerpuncher. Han är en tekninker som har sin styrka i sitt BJJ game. Men det kommer inte räcka.

Michael Bisping vinner på TKO rond 3

Todd Duffee Vs. Mike Russow

Den enormt Hypade Duffee kommer att möta en mycket rutinerad Pride veteran Mike Russow. Duffee kommer nyligen från en skada som har gjort att han inte har fightats på 6-7 månader lr så. Så frågan är om han har skaffat sig flås på den tiden. Russow ser inte ut direkt som en fighter men han är ruggigt allround. Men har inte den styrkan och explosoviteten som Duffee har. Duffee kommer att sprawla och Brawla denna match och kommer ev. vinna på knock.

Todd Duffee vinner på KO rond 2


Rogerio Nogueira Vs. Jason Brilz

Jason Brilz har surfat på tur. Jag tror igentligen inte på tur inom MMA men denna jäveln som ser ut som en polsk revisor har endast haft tur. Men nu möter han en legend som fort. är mycket mycket vass. Rogerio tvilling bror till den gamla mästaren Minutaro kommer att styra och ställa denna match. Han skulle igentligen möta Forrest Griffin, men en skada sade Nej till detta. Som sagt...Rogeiro vinner.

Rogerio Nogeira vinner på TKO i rond 2


Denna gala kommer inte att bräcka UFC 113 i spänning och lycka. Risken finns att det kommer bli alldeles för mycket teknik och inga spektakulära knockar. Men så är det i bland i MMA. Men om det nu av nån anledning skulle va så att Rampage vinner så blir det en rematch mot Shogun. Jävlar så fränt de skulle va

Kram och Nacksving
Ninjanicke

RSS 2.0