UFC 119: Mir Vs. CroCop Preview


http://www.youtube.com/watch?v=Ords0a6z40Q

Egentligen skulle det vara en rematch emellan BigNog och Mir. Men herr Nogueira har fått ont i höfterna och kan inte delta. Om jag vore Nogueira skulle jag faktiskt fundera lägga handskarna på hyllan.
Så CroCop är ersättaren och det känns som en ännu mer relevant match. Striker mot Grappler, en typisk MMA matchup. Ryan Bader möter BigNog´s tvilling brorsa Rogerio Nogueira, som är tvungen att avsluta spektakulärt om han ska vara med i titeljakten. Plus en massa mer som ja kommer skriva om.

Frank Mir Vs. Mirko CroCop
Frank Mir kommer ifrån en brutal KO förlust, men nån mental skada efter den matchen har han inte. En av Mir´ starkaste sida är hans mentala fördel. CroCop kommer ifrån en vinst mot Pat Barry som han Submitta i tredje ronden, men när det gäller den mentala delan för Mirko vet man aldrig. Antingen är han i Octagonen för att prestera och letar efter en knock...eller så är han gubb trött och skotträdd. En annan sak jag har laggt märke till är den abnorma skillnaden mella dessa två herrars boxnings teknik. Mir har explosions artat utveklat sin striking till det bättre, men det som gäller till hans nack del är att han inte kan slå Raka slag utan han använder sig bara utav krokar, och det vet CroCop om, Mirko´s raka slag kommer att avsluta denna match. Varenda match Mir har förlorat i UFC är det på TKO av duktiga strikers som slår bra raka slag. Brandon vera slog ett rakt slag och den var det över.
Mirko CroCop Vinner på TKO i rond 2

Rogerio Nogueira Vs. Ryan Bader

Denna match kommer inte gå till beslut, utan tvekan. Nogueira har abnormt mycket mer erfarenhet över Bader. han har vart överallt och fightats, inkl. PRIDE FC. visserligen är han vassare än hans brorsa men han kommer inte vinna denna. LilNog hade sjukt mycket problem emot Jason Brilz sist han slogs och han blev kontrolerad på marken av Jason som är en mycket bra brottare. Men Bader är mycket bättre än Brilz. Plus att han slår hårt som en mula. Hans stil påminner mig mycket om Nate Marquart´s. Vass i händerna och skillad på marken. Jag tror till och med att det inte kommer gå till rond två.
Ryan Bader vinner på KO i rond 1


Matt Serra Vs. Chris Little

Dom har mötts förut i TUF 3 Finalen och då vann Serra på beslut. Efter den matchen lovade Chris att han skulle ändra på sin stil helt och hållet. och det gjorde han, 4st fight of the night bonusar och nån Sub. of the night. Mycket farlig motståndare att möta. Men om hans stil har ändrats till det bättre om han nu ska möta Serra igen är ju frågan. Båda två slår mycket loop aktigt och är bra på BJJ. Men jag tror Serra´s nedtagningar och ground game kommer ge han beslutet. Denna match kommer nog bli den minst actions fyllde men mycket teknik är att vänta.

Matt Serra vinner på BeslutSean Sherk Vs. Evan Dunham

Evan Dunham är mannen som gav Per Eklund sina avskedspapper från UFC. Evan är en mycket talangfull herre med mycket solid boxning och har svart bälte i BJJ. Men det är hans ihärdighet/killerinstingt plus hans snabbhet som gör han en av dom bästa lättviktarna som är på uppgång just nu. Men det som talar emot Evan i denna match är faktiskt hans längd. Han möter en kort och stabbig brottare som har läskiga nedtagningar. Men det är Sherks enda vapen i denna match. Hans boxning är pinsam igemfört med resten utav lättviktsdivisionen. Evan kommer vara för snabb och jabba och kroka bort Sherk i denna match.
Evan Dunham Vinner på beslutMelvin Guillard Vs Jeremy Stephens

Två av dom mest explosiva strikers som lättvikts divisionen har. Jeremy Stephens är en mycket talangfull striker som alltid slår sina slag för att avsluta. En fan favorit. Men Melvin gör detsamma och kanske mer övertygande. Plus att hans brottning är också bättre. Melvins knän är nått som också har förbättrats. Detta är på grund av att han har flyttat sin träning till Jacksson´s MMA. Ett drag som kommer att gynna hans karriär mycket. Hans alloround game kommer att förbättrats plus hans flås. Fight of the Night varning på denna!
Melvin vinner på TKO i rond 3.

Det är en match till som är intressant och det är Mark Hunt´s  UFC debut fight. Men jag vet så pass lite om hans motståndare så jag kan inte förutspå den.
Visserligen är det mer matcher i Prelimkortet men tiden finns inte tyvärr.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

NACKSVING: Boken

Den 13:e december så kommer min MMA bok ut.
Den kommer tryckas i rätt så begränsad upplaga. 10st limbundna böcker som är lite mer exklusiva. Med dom så tillkommer även ett USB-minne med olika MMA-montage filmer. Allt i en snygg grafisk vacker förpackning
Sen kommer det även ut 30st i lite mindre exklusiv upplaga.
Boken kommer att innehålla Grapplingtips. Hur man sätter en perfekt triangel osv.
Det kommer också vara reportage  om olika diverse debatter så som doping och fördomar inom MMA.
Plus en jävla massa bilder.
100Kr för den limiterade upplagan med presentförpackning och USB-minne med MMA montage Filmer
70kr för den vanliga
Hör av er om ni vill förhandsbeställa.

Kram och Nacksving
NinjanickeRSS 2.0