UFC Fight Night 21: Florian Vs. Gomi Preview

21.a upplagan av det underhållande formatet "fightnight går av stapeln i natt, och det är favoriterna som avgör som också tar hem vinstpengarna. Inga skrällar kommer att hända, så pengarna ni satsar kommer att nog att fördubblas eller mer. Förstås om man kommer ihåg att satsa (Hässman)!!!!.


Kenny Florian Vs. Takanori Gomi

Skillnaden att fightas i ring igemfört med bur är abnorm. Gomi har bara fightats en gång i bur och då fick han stryk mot B.J. Penn ett par år sedan. Rörelse mönstret är helt annorlunda. Man måste cirkulera mera i bur och det är mer space att röra sig i. I buren där emot så är det trångt som tvingar fighters att agera snabbt och hastigt, Vilket gör att man måste va kvicktänkt annars kan det gå illa fort. Kenny Florian är en mycket skicklig taktiker som använder buren mycket bra och hans boxning är sjukt uppdaterad. Burerfarenheten och Florians kontringar kommer att avgöra denna match.

Kenny Florian Vinner på TKO i Andra Ronden

Roy Nelson Vs. Stefan Struve

För att vara 22 år gammal så är Stefan Struve jävligt erfaren. Hans Record ligger på imponerande 23-3.
Men Roy Nelson har mött mer Kvatitéts fighters. Så jag tycker att Roy har mer erfarenhet fasten han har gått mindre matcher. Det Roy Nelson gör för att vinna matcher nu för tiden är att vara i side control och göra en "Salavery". Alltså han låser båda armarna, ena med benet och den andra med armen, så han kan mata armbågar. Hans vikt och hans groundgame kommer vara hans prioritét att använda sig utav. Struve där emot, kommer att försöka hålla sig på ett behagligt avstånd. Alltså människan är 211cm lång så han kan nästan stå vart han vill å träffa med jabben. Struve har också ett stabilt BJJ game men inte bättre än Roy.

Roy Nelson Vinner på Beslut

Nate Quarry Vs. Jorge Rivera

Dessa herrar är väldigt lika i sina färdigheter och erfarenhet. Båda har vart i UFC ett par år och fått stryk av Rich Franklin. Så det va bara en tidsfråga innan dom skulle mötas. Nate dock har en väldigt stel boxning som han behöver trimmas men som han aldrig gör, vilket är jävligt konstigt. Jorge är lite upp å ner. Han har vunnigt två lr tre matcher i rad och han har knockat Kendall Grove. Men jag ser att Nate´s skickligheter i hans någorlunda kompletta game tar hem detta. Men hur han gör det är väldigt svårt att förutspå. Jorge har svårt med Personer som försöker sig på submissions, och han klarar sig ur som kanske 30% av fallen.

Nate Quarry Vinner På Submission i Rond 1

Ross Pearson Vs. Dennis Siver

Den tyska Thai boxnings mästaren Dennis Siver vet vad han vill göra. Känna efter sin motståndares Range och explodera. Absolut inte ta ner det på marken. Även om han kanske inte hamnar i så speciellt mycket fara så känner nog han att han står upp och tradar. Pearson har verkligen imponerat den sista tiden. Han vann ultimate fighter 9 och slog en veteran Aaron Riley på TKO. Hans Ground and Pound är hans bröd och smör men han vill nog pröva sin lycka stående. Mycket mer vapen i sin arsenal har Ross Pearson, men allting kan ju ändras av en smäll. Ross Pearson dock ser så jävla solid ut så han tar nog hem detta på Ground And pound.

Ross Pearson Vinner På TKO i 2 Ronden

Yushin Okami Vs. Lucio Linhares

Låt er inte luras av Linhares bild som jag lagt upp. Han är inte så stöllig som ni tror. Beslut och lite submissions är hans matcher kort och gott. Precis samma gäller Okami. Ruskigt tråkig fighter att kolla på. Men han är som John Fitch kan man säga. Han får jobbet gjort. Okamis största svaghet är Brottare med flås (Cheal Sonnen). Men en sån möter han inte nu. Varsamhet och kanske en nedtagning eller två.

Yushin Okami Vinner På Beslut

Kanske inte det starkaste kortet man har sett, men det är onekligen coolt att se den gamla Pride mästaren Gomi i UFC. Han förlorar denna men vinner nog ett par framöver. Hoppas att detta var till nån hjälp i erat frenetiska sökande efter pengar.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer
Postat av: Hessman

Good, nu e tippet lagt! Du, vi får se över designen på din blogg sen en dag.. Kan bli riktigt bra!

2010-03-31 @ 23:01:50
URL: http://www.nikhes.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0