UFC 111: St-Pierre Vs. Hardy PreviewÄnnu ett event från Zuffa och gänget kommer till helgen och som vanligt levererar dom underhållande matcher iallafall på pappret. Två Titlar står på spel och det är bäddat för penga regn. För dom som ska betta såklart.
Mycket bra odds på dom som enligt mig är självklara vinnare. Enjoy


Georges St-Pierre Vs. Dan Hardy

GSP är en matematiker som räknar ut nogrannt sina motståndare deras svagheter och utnyttjar detta till fullo.
Förmodligen har han dragit denna slutsats: "Dan Hardy har ett mycket bra stånde game som kan vara farligt för mig, och han har ett ok nedtagningsförsvar. Men hans nedtagningsförsvar funkar igentligen bara när han är pressad mot buren. Jag tar ner han så fort han blir aggressiv." GSP har MMA´s bästa brottning och guard passeringar. Så han borde ta detta. MEN, kom ihåg UFC 69 när han blev knockad av en ännu mer underdog än Dan Hardy...Matt Serra. Så fort han underskattar sina motståndare så går det illa. Detta har bara hänt en gång, och det kommer inte hända nu. Dan Hardy´s vinster är inte imponerande. Då han väl knockade en motståndare i UFC så mötte Hardy´s motståndare (Rory Markham) slaget lika snabbt som han slog. Han har en stabil Thai Boxning, inte mer.

Georges St-Pierre Vinner på Submission Rond 5

Frank Mir Vs. Shane Carwin


Ännu en titel match som ska avgöras. Vi börjar med Frank Mir som briljerade UFC 107 när han släckte Kongos blodförsörning tidigt i Rond ett, och allt började med att han slog ner han med en högerslägga. Den näven fick han in pga att kongo va så rädd att bli nedtagen. För Frank finta en nedtagning och slog istället. Kan han göra detta på Shane? Svaret är Kanske, så jävla kluven denna match. Statestiken säger Mir medans magkänslan säger Carwin.
Det som talar för Carwin är hans brottning, hjärnhakan och hans brutala styrka. Men när han gick sin senaste match mot Gonzaga så det jävligt ostabilt ut innan han fick sin lyckoträff om man nu så vill. Vem har pluggat mest om sin motståndare tro? Vem kan anpassa sig mest till en Gameplan? det är dom frågorna som avgör.

Shane Carwin vinner på TKO i Rond 3
Ben Saunders Vs. Jake Ellenberger

Knän, knän och åter en Skitstorm med knän. Så beskriver man Ben Saunders. Hans senaste match mot Marcus Davies, knäa han Davies minst 50 gånger som träffa(kanske lite överdrivet). I alla fall så är han jävligt farlig i clinchen men inte mer än så igentligen. Han blir skitskraj när han ligger på rygg och bränner energi i mängder. Så om den här matchen skulle gå in till 3:e ronden så är han nog helt slut. Jake Ellenberger är vrålstark och är ruskigt explosiv om man ska tro hans förra motståndare Mike Pyle som sa själv att han var förvånad över hans tunga händer. Och han använder det helst när han ligger på topp, och Ben gillar inte ligga underst.

Jake Ellenberger vinner på TKO Rond 2

John Fitch Vs. Thiago Alves

Dessa två herrar möttes nån gång 07 och då vann John Fitch på en UpKick från guarden, och den matchen dominerade han totalt. John fitch kom in i UFC med en redan hög färdighetsnivå och har inte utvecklas så mycket sen dess. Men det har Thiago avsevärt. Knockar folk höger till vänster. Men denna match blir bra svår för honom men jag tror att han kommer att fixa det, Och han kommer att göra ett exempel utav Fitch. När man kollar på Fitch´s matcher så är han väldigt slapp me sitt skydd av sin haka och har en tendens att släppa sin stående guard. Han vet om det och kommer att försöka att bättra på det men det kommer inte att funka mot Mutanten Alves.

Thiago Alves Vinner på KO Rond 1


Rousimar Palhares Vs. Tomasz Drwal

Palhares är sjukt stark, och har världsklass BJJ game. Plus på allt har han flås och är explosiv. Drwal är medel på alla aspekter som man bör behärska i MMA och det har gett han lite vinster och lite förluster...Medel helt enkelt. Det som Tomasz har övertaget i är helt klart hans Stand Up, men det kommer inte va många sekunder som spenderas ståendes. Så här kommer det att gå: Palhares tar ner Drwal och passerar hans guard lätt och vinner på antingen armbar hybrid sub. eller ett ben lås.

Rousimar Palhares Vinner på Sub. Rond 1

Som Vanligt så går det mer matcher men det är dessa som man förmodligen kan spela på.
Oddserna är helt Ok så det finns pengar att tjäna. Hade inga fel sist så ni kan lita på mig litt i alla fall.

Kram och Nacksving
NinjanickeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0