UFC 98

Ja, snart är det dags...Lyoto machida, den oberäknliga karate mästaren mot Rashad evans, brottaren som lärde sig att stå upp å strika med vilken topp fighter som helst.
Machidas stil att slåss är det ingen som har kommit underfull med än. Han har inte ens förlorat en enda rond i sin ufc karriär.
Evans dock är alltid en underdog och helt plötsligt så har han antingen knockat sin motståndare lr så har han vunnit på beslut. Så om jag skulle gissa på vem som vinner denna match så vinner nog Machida på beslut.
Dels på grund av han är en counterstriker som har tålamod, nått som inte Chuck Liddell hade när han mötte Evans i Ufc 88, det sluta med en nästa karriär dödande knock i andra ronden.
 En annan match som är värd att nämna är Matt Hughes, den dominanta brottaren som hade weltervikts bältet längre än nån annan i hans vikt klass. Han möter den explosiva Bjj fightern Matt serra som jag inte gillar ett dugg.
Hans personlighet är ok men de gör skitsamma i Octagonen.
Matt serra blev känd över en natt när han fick sin chans att ta bältet UFC 69 mot GSP(George St Pierre). Av nån anledning så slacka Gsp den matchen och blev knockad som igentligen han inte ska bli knockad av.
Då skulle Matt serra och hughes mötas i UFC 79 nemesis, men han blev "skadad"...vilket jag ärligt tror va att han ville bara hålla bältet litte längre. Han förstog nog att han kommer bli nedtagen och hammrad till 1978.
Han förlorade bältet i rematchen mot gsp UFC 83, När gsp visade sin överlägsenhet i det stående och groundgamet.
Nog om dom.
Ufc 98 hade varit så jävla coolt om James Irvin inte hade varit skadad och mött Drew Mcfredricks. Den matchen hade jag velat se, dom mest hårdslående fighterna som finns, dock jävligt handikappade när dom hamnar på sin rygg.
Resten av matcherna
     UFC 98

-Drew McFedries Vs. Xavier Foupa-Pokam
-Dan Miller Vs. Chael Sonnen
-Sean Sherk Vs.Frank Edgar
-Brock Larson Vs.Chris Wilson
-Pat Barry Vs.Tim Hague
-Phillipe Nover Vs.Kyle Bradley
-Krzysztof SoszynskiVs.André Gusmao
-Yoshiyuki Yoshida Vs. Brandon Wollf
-Dave Kaplan Vs. George Roop

Main Event såklart är
-Lyoto Machida vs Rashad Evans

Co-Main event
-Matt Hughes vs Matt Serra

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer
Postat av: tellan

Nice nicke, lite synd de där med james irving skulle vilja se the sandman ett flygande knä vore nice detta event :)

2009-05-21 @ 14:54:07
URL: http://www.metrobloggen.se/tellan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0