UFC 98 Resultat

Sean Sherk Vs. Frank Edgar - Edgar vinner på beslut
Mycket bra fotarbete från Edgars sida gav honom vinsten, helt klart. Fina serier och bra kombos.
Mycket imponerande. Sherk är ett mysterium, hans styrka är ju helt klart sin brottning och han tog ner Edgar bara en gång och han gjorde det lätt. Jag misstänker att Sherk ville ha dom 40ooo dollar bonusen man får om man knockar sin motståndare spektakulärt. Plus Sherk har fått dåligt flås på allt.



Cheal Sonnen Vs. Dan Miller - Sonnen vinner på beslut
Vi har lärt oss vid det här laget att Miller gilla avsluta sina fighter med en giljotin och det var jävligt nära att han satt en i början av första ronden. men Sonnen styrka va för bastant, Miller blev nedtagen och nedtagen och åter igen nedtagen. Va så hela matchen.



Krzysztof Soszynski vs Andre Gusmao - Soszynski vinner på KO Rond 1
Matchen börjar, Båda två börjar lungt och sätter en varsin pung spark.
Gusmao försöker sparka mer men släpper garden han sparkar och det ser Krzysztof och Kontrar varje spark och Gusmao blir till slut knockad i första ronden.
Krzysztof Soszynski kommer och är ett stort hot i lätttungvikts klassen. Nu är det dags för en större och svårare matchning för Krzysztof.



Drew McFedries vs Xavier Foupa-Pokam - Drew McFedries vinner på TKO Rond 1
Som väntat så kommer Drew öppna med en rallar sving, och det andra svingen träffar på hakan.
Xavier hade jag större förväntningar på, som den Thaiboxare han är trodde ja han skulle pröva på flygande knän och galna slag men så blev det inte.



Matt Hughes Vs. Matt Serra - Matt Hughes vinner på beslut
Hughes blir träffad tidigt i ronden av en headbutt och en krok, ser inte så dramatiskt ut och man börjar genast ifrågasätta Hughes haka.
Men han brottar sig ut den situationen.
Dålig gard av Hughes men Serra kan inte utnyttja situationen.
Serra blir nedtagen i hela matchen och och det blir en allmänt dålig match.
Tråkigt som fan.



Rashad Evans Vs. Lyoto Machida - Machida vinner på KO Rond 2
I rond 1 så känner dom på varandra lite och då och då så Exploderar Machida med ett slag och en massa försök till svep, Rond två så är det samma visa, Machida exploderar och träffar till slut Rachad som blir ordentligt skadad och ser nästan panikslagen ut. Aldrig i hela hans karriär harhan vart i denna situation. Rashad är alldeles för skadad och blir till slut knockad av en krok och somnar. Nu väntar en lång tid av titelförsvar för Machida. Han kan bli större än störst.



Overall
Mycket trist och lamt event. dumma matchups från Joe Silvas del.
Men Main eventet va det enda bra av allt


Kram och Nacksving
Ninjanicke



Kommentarer
Postat av: Storm

Precis som din analys råder, huvudmatchen var den enda attraktiva.. Och vilken vinnst han fixar - dra åt helvete.. Såg inte ut att lira i samma liga ens ;D Machidas framtid är mycket mycket ljus ..

2009-05-25 @ 11:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0