Chuck Liddell: Uppgång och fall Del 2


Rampage knockar Liddell.

Första ronden börjar, och som dom flesta match öppningarna så gäller det att hitta sin "range" imot motståndaren.
Dom känner på varann men inget dramatiskt händer. Men 7 sek kvar av första ronden så exploderar Chuck med en serie med slag och avslutar med en whipkick.
Den mest sedda matchen dittills i Ufc´s historia börjar sin andra rond och Tito är märkbart nervös.
Båda börjar mer aggresivt än den första ronden och Tito får in en höger på Chuck´s axel.
En kombo senare från chuck så får Tito ett finger i ögat och ser skadad ut. Igentligen tycker man att det ska stoppas men Big John Mcarty låter det fortsätta.
Liddell ser att Tito är besvärad och börjar med den aggressivaste och brutalaste slagserien i MMA historia och knockar Tito.
Nu blev Chuck Liddell den enda och största hittills MMA stjärna i USA´s historia.
efter knocken mot Vernon White så förtjänade Chuck en ny titelchans, och som han tog till vara på chansen.
Knockade Randy Couture 2.06 i första ronden och blev UFC´s nya lätttungviktsmästare.
Efter han tog sin åtråvärda titel så blev det många TKO´s och KO´s. Personer som Jeremy Horn, Babalo sobral och en rematch mot Tito som han "manhandla" i 4 ronder.
Det är efter denna match som det började gå nerför. All uppmärksammhet och kändiskap måste ha gjort honom ofokuserad. UFC 71 så såg han märkbart slapp ut och man märkte att han förbisåg Quentin"rampage"jackson styrka i händerna, och så blev han knockad. Rampage visste fortfarande vart Liddells akkileshäl var. Ge han samma medicin som han ger själv. så blev det i hans kommande matcher att motståndarna visste hur man skulle handskas me honom. Han var för förutsägbar, och en annan grej som man har märkt är att han har tappat tålamodet och vill pressa sina matchen och det kan ju bara sluta i katastrof. Men hans sista vinst var imot Wanderlei Silva. En av historiens mäktigaste match ups: Silva med sin aggresivitet och Chuck med sin passiva kontringar. Fantastisk match att kolla på.
Det är så jag vill allmänheten ska komma ihåg honom...som en underhållarre och en fighter, som aldrig skulle backa en utmaning.
Låt oss komma ihåg hans framgångar och inte hans fall.Kram och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0