Nyheter I Korthet.

- Nu är det bestämt att Kimbo Slice ska göra Debut i UFC men inte på riktigt kan man säga. Han ska va med i reality showen " The Ultimate Fighter". Det är många som är skeptiska och lite förvånade att han ihuvudtaget kom med när Dana White sa att han var värdelös och inte kommer bli nåt. Men detta drag från White´s sida är ett bra drag, dels Pga att han har en stor Fan skara, och att han kan ge de "normala" mma gillaren underhållning.- Frank Trigg har skrivit 4-match kontrakt med UFC och kommer troligen möta Josh Kosheck UFC 103.
om han kommer förbi Josh som har utvecklats till en komplett fighter så kommer nog Dana matcha Trigg mot Matt Highes en tredje gång som många har väntat på.- Eftersom Rampage Jackson ska träna TUF 10 så missar han titelmatchen mot Lyoto Machida. Hans Ersättare är inte vem som helst...Shogun Rua ska nu få sin chans på titeln. Han om någon kommer ge Lyoto en utmaning...Han är snabb stående och är smart när det gäller att komma på en Gameplan. Hans muai thai och ju jitsu kommer att göra en stor skillnad igemfört med lyotos förra fighter.- Babalo Sobral kommer ersätta Vitor belfort i matchen mot Gegard Musassi i en lätt tungvikts match.- Vitor Belfort ska istället möta den farliga Senguku Mästaren Santiago i en mellanviktfight.- Som sagt ska Rampage träna i TUF 10 och hans mot tränare är inte vilken som helst utan Rashad Evans.
Denna match är en som jag längtar efter. Deras stilar kompleterar varandra väldigt bra. Evans fot arbete och boxning teknik mot Rampage´s styrka och explosiva kontringar.- Den Rysske Sambo speciallisten Mike Russow har skrivit kontrakt med UFC...ett stort hot mot tungvikten i UFC.
Värt att notera att UFC lägger nu mer tid att höja kvalitén i Tungvikten, Ingen av top 4 namnen är med i UFC...Dags att signa Fedor och Andrei kanske?.- Jake Shields går upp en viktklass för att möta top 10 mellanviktfightern Robbie Lawler i Strikeforce den 6 juni-Och Andrei Arvlovski ska möta den obesegrade Brett Rogers i Strikeforce den 6 juni.
bra matchning och bra träning i stående fighting innan Andrei ska göra sin boxnings debut.- Kevin Randelman gör comeback i MMA världen och ska möta Mike Whitehead som är otroligt underskattad fighter.
En man med mycket bra bas i brottning och i boxning. Men Randelman är 50 gånger explosivare som man har sett i Pride. Dock gör han för mycket misstag....Bra men inte speciellt smart snubbe med andra ord.Kram och Nacksving
Ninjanicke


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0