Hur Kunde Detta Hända Andrei ?


Arlovski överst och Brett Rogers underst
Andrei Arlovski knockad 22 sekunder in i första ronden av en vildsint, osmart och idiotiskt slugger vid namn Brett Rogers.
Detta Ska inte hända. Det är visserligen känt att Arlovski har en suspekt haka men han är en smart fighter.
Innan denna match så såg vi han mot Fedor Emilieanko i en titel match och då gick det jävligt bra för han innan han blev klippt på hakan. Dessutom tränar Andrei med Världens Bästa boxnings tränare Freddie Roach.
Då tycker man väl att han har lärt sig röra på huvudet och cirkulera istället för att röra sig bakåt med en stel nacke. Men icke.
Antingen har Freddie Roach blivit för hjärnskadad att träna på elit nivå, eller så har vi ett fall med en fighter som har tagit för mycket stryk i sin karriär och pallar inte bli petad med en pinne ens utan att han faller.
Jag hade faktiskt sett fram imot att se Andrei´s karriär blomma upp igen som det gjorde 05-06.
Det var ju tvärtom denna match skulle gå för den forne tungviktskungen innan han skulle börja med en proffskarriär inom boxning, sedan en eventuell Resign med UFC.
Jaja, det är kanske nu 09 som dom gamla legenderna börjar falla.
Först Chuck Liddell, snart Matt hughes som har gjort sitt enligt mig, och jag är rätt så säker på att det blir detta år som Randy Couture lägger sina tunna mma handskar på hyllan.
Wanderlei Silva´s karriär börjar gå mot sitt slut också, men om han åstakommer nått sensationellt mot Rich Franklin så håller han nog ett par år till.
Men till ämnet...Andrei Arlovski.
Det är helt omöjligt och veta vad han ska ta för rikting i sin karriär nu. Om han nu ska börja med boxning på heltid så tycker jag att ska möta riktigt dåliga boxare om han är rädd om sin hälsa.
Med ingen huvudrörelse och en svag glashaka så kommer hans liv sluta om han möter en Average motståndare.
Mitt råd till dej Andrei är.....operera in en plåtbit på hakan, visst du var en av världens bästa om inte världens bästa tungviktare men den tiden är förbi.

http://www.myvideofight.com/Other/Arlovski-vs-Rogers-StrikeForce

Kram Och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0