UFC 102: Couture vs NogueiraRandy Couture en legend inom MMA mot en annan legend, Nogueira möts tills slut i UFC 102.
Och några andra spännande matcher kommer också visas, som tex vem som är näst först i kön att kämpa om mellanviktstiteln. Demian Maia lr Nate Marquart. Så nu kommer det skrivas om matcherna och vilka jag tror kommer att vinna och hur men inte alla som vanligt. Bara dom televiserade.


Randy Couture Vs. Antonio Rodrigo Nogueira

Som vi vet så underpresterade Nogueira nått så fruktansvärt mot Frank Mir UFC 92, han såg inte ut som han va sig själv. Faktiskt dom senaste matcherna, alltså alla hans matcher i UFC så ser han inte speciellt Sharp ut....han blir nedslagen, nästan knockad och helt utklassad, men så fort han får ner matchen på marken så är han överlägsen, förutom Mir matchen. Där han inte ens försökte ta ner fighten utan förlita på sin Boxning. Randy Couture därimot har sett jävligt vass ut sina senaste matcher. Senast då han dock förlorade så smiska han upp Brock Lesnar UFC 91 tills han blev klippt på Templet. Hans senaste vinster där han var totalt överlägsen mot Gonzaga och Tim Sylvia. Det som hände Gonzaga kommer också att hända Nogueira. Randy kommer att pressa, Clincha och trötta ut Nog.

Randy Couture kommer att vinna på TKO i Tredje Ronden

Keith Jardine Vs. Thiago Silva

Alla som ska möta Keith Jardine har igentligen en enda taktik, det är att pressa honom och stressa fram en Knock. Jardine´s förluster mot Houston Alexander och Wanderlei Silva kan bevisa att denna taktik fungerar. Och det vet Thiago Silva om. Han kommer ruscha på honom och jobba med thai clinch och försöka vinna på knock. Visserligen har Jardine en suspekt haka men han är en obekväm fighter att möta. Han rör sig som ett fyllo och har riktigt bra legkicks. Det är det som han förlitar sig på, sina Legkicks. Men om Thiago får ner han på marken så är det rätt så kört för Jardine. Thiago har svart bälte i BJJ och har riktigt bra ground and pound. Men jag tror inte ändå att Thiago silva har det som krävs att ta ut en så pass skicklig MMA fighter som Keith.

Keith Jardine kommer att vinna på Beslut


Nate Marquardt Vs. Demian Maia

Ja, denna match kommer att bli en taktisk match...utan tvekan. Maia vill ha ner den på marken så han kan utnyttja sina färdigheter inom BJJ som håller Världsklass, kanske bäst av alla i MMA.
Men Nate är ingen duvunge, han själv har svart bälte i BJJ och är en mycket formidabel striker som har några spektakulera knocker som han har gjort i UFC. Som sist tex när han knockade Wilson Gouveia med nån slags spinningbackfist dubbel kombo, jävligt coolt att se. Det är det som kommer vara skillnaden i denna match. Nate är för slick på marken att bli submittad av Maia och han är riktigt bra stående.

Nate Marquardt kommer att vinna på TKO i Tredje Ronden

Brandon Vera Vs. Krzysztof Soszynski

Krzysztof Soszynski har imponerat på mig dom senaste matcherna, som när han knockade André Gusmao och submittade Brian Stann i en Kimura... ja han är sätt så komplett. Krzysztof gillar att pressa och använda sig utav sin brottning och det kommer han att göra denna match också. Men Brandon Vera är riktigt vass, alltså riktigt jävla rå vass stående, och han är inte ens en striker från början utan en Collage brottare. Krzysztof kommer va alldeles för långsam och han kommer bli matad med en jävla massa Legkicks. Och det kommer Brandon att vinna på

Brandon Vera kommer att vinna på Beslut

Justin McCully Vs. Mike Russow

Denna match kommer nog inte ens visas men jag tycker detta är en riktigt cool fight. Mike Russow som är en erkänt bra Sambo fighter och McCully som är en riktigt bra brottare med bra BJJ kunskaper. En nötar match helt enkelt. Mike´s arbetarmoral och erfarenhet kommer att göra skillnaden tror jag. Han har vart å fightats i hela världen inkluderat Pride.

Mike Russow kommer att vinna KO i Andra Ronden

Nu är det ju en match till som kommer att visas, Chris Leben Vs. Jake Rosholt. Men den tycker jag inte är så speciellt viktig. Men säkert kommer den att bli rolig att kolla på. Btw.... Chris Leben vinner på KO.
Kram och Nacksving
Ninjanicke


Kommentarer
Postat av: louis vuitton alma

louis vuitton speedy louis vuitton damier louis vuitton boutique en ligne louis vuitton speedy 30 portefeuille louis vuitton femme sac a main louis vuitton pas cher louis vuitton occasion sac louis vuitton pas cher pour femme louis vuitton shop louis vuitton portefeuille

2014-05-22 @ 07:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0