Nyheter i Korthet 29/8-09

VS.

Robbie Lawler Vs. Jacare Souza ?

Det är snack på att Robbie Lawler ska möta den otroligt farliga Jacare souza i Strikeforce som har världsklass BJJ game. Dom har ännu inte än skrivigt på nått kontrakt men jag tror att dom kommer att fightas samtidigt på samma gala som när Fedor gör Debut i Buren i November.

VS.

Mayhem Vs. Shields i en Titelfight i Strikeforce?

Det är samma här...mer rykten än nyheter faktiskt. Jason "mayhem"Miller ska göra debut i Strikeforce mot Jake Shield´s i en InterimTitel fight för Mellanviktbältet. Inget är bestämmt men jag tror nästan till 100% att dett blir av. kanske inte det mest explosiva fighten men det kommer bli en taktisk match med mycket vändingar på marken.Rampage Jackson Som B.A Baracus i Nya A-Team Filmen

Tror det eller ej. Slam mästaren själv ska spela den legendariska B.A baracus i den nya A-Team filmen som kommer ut nån gång början av nästa år.
Faktiskt så kan ja inte komma på en bättre "skådespelare" som B.A, Rapmage är ju bland dom roligaste snubben som finns. Luktar B-rulle, men ja ska kolla på´n ifall.WEC och UFC slås ihop !


Ja, efter det senaste beslutet att WEC 43 kommer uppskjutas till oktober så har Zuffa ledningen beslutat att WEC och UFC kommer att slås ihop. så det kommer bli ännu mer titel fighter i UFC i framtiden. Alltså fjädervikt och bantamvikt kommer till UFC.Pat Miletich gör Comeback i Octagonen...Som fighter !!!!


Pat Miletich, monster tränaren som har tränat upp mer UFC mästare än någon annan och en förre detta UFC lättviktsmästare ska göra comeback som fighter. Han är 40 år gammal och har bara fightats 2 gånger på 7år. men det spelar nog ingen roll. När man tränar så mycket som han gör så har man alltid sina gamla vapen kvar och han har nog lärt sig en del trick under dessa år. senaste vi såg han i UFC var UFC 36 som han förlorade.
När detta kommer att ske är inte bestämmt än men det kommer att hända i vilket fall.
Kram och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer
Postat av: tellan

B.A Baracus kommer förmodligen spelas av The Game och inte Rampage men de är som sagt rykten också... kan alltid hoppas att Rampage får rollen ändå.

2009-09-05 @ 14:10:08
URL: http://www.metrobloggen.se/tellan
Postat av: Krille

Tror Rampage skulle passa svinbra som B.A Baracus. Puss på ninja!!!;P

2009-10-11 @ 18:30:29
URL: http://dykern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0