Nyheter i Korthet 21/8-09Jag har fått reda på att min favorit MMA fighter Chuck Liddell ska vara med i "Dancing with the stars".
Jaha, jag vet inte riktigt varför han ska sänka sig så förbannat men det kan bara va en sak igentligen...pengar.
Kanske får han för lite sponsor pengar och nu när han inte fightas så mycket mer kanske aldrig mer igen, så gäller det att fixa en annan inkomst källa. Men va fan det kunde väl ha vart nått annatEfter vinsten mot Gina Carano så ska Cris "Cyborg" Santos första Titelförsvar bli nångång efter årsskiftet.
Förmodligen mot Marlo Conan.Fedor´s första match i Strikeforce blir till November. Och det pekar mest på att det blir mot Fabricio Werdum som han får möta. Den enda igentligen som kan hota Fedor i Strikeforce´s tungviktsdivision.Matt Lindland har skrivit på för Strikeforce. Ett 3 fightskontrakt, och det är redan snack på att han ska utmana för en Titelmatch. Fast för en Interim titelmatch, alltså när den riktiga mästaren inte kan delta i en schemalagd match så har dom en Interimtitelmatch och vinnaren får möta mästaren senare. Strikeforce´s mellviktsmästare är Chung Lee och han har inte fightats över ett år och kommer nog inte göra det förens årsskiftet (han gör B-actionrullar).
Så ev. så möter Matt Lindland Jake Shields nångång till vintern.Minutauro Nogueira´s Tvilling brorsa Rogerio Nogueira ska Ev. komma till UFC i lätttungviktsdivisionen.
Han har dock inte skrivit på nått än, men som jag har hört det så är det bara en tidsfråga innan han gör det.Nick Diaz kommer ev. möta Hayato"mach"Sakurai i en DREAM fight om några månader.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0