Fedor Emelianenko Vs. Brett Rogers Blir av !!!!!!!Ja nu är det officielt att Fedor´s första match kommer bli mot Brett Rogers. Detta trodde jag faktiskt inte, jag trodde att Fabricio Werdum skulle va den fighter som skulle välkommna Fedor till Strikeforce.
Denna match kommer defenetivt bli explosions artad av stort slag. Dels på grund av att Brett Rogers är en så kallad "Sprawl and Brawl" fighter som gilla stå upp och slåss, visseligen gillar Fedor det med men har så mycket mer i sin arsenal. Brett Rogers har ju blivit en stjärna över en natt nästan. Så fort han kom in i Strikeforce så har han radat upp knock efter knock. Han till och med knockade Andrei Arvloviski...men han har ju trots allt en mycket svag haka.
Fedor är självklart favorit i denna match utan tvekan men en i en MMA fight har ju motståndaren alltid ett slag på hakan till en vinst.
Men vi får va realistiska, Fedor kommer gå igenom han.
Det enda egentligen som talar emot Fedor det är hur han kommer reagera att fightas i en bur och inte i en ring. Dom flesta MMA fighterna som kom ifrån Pride och in till UFC´s bur slutade det nästan alltid till slut i en katastrof.
Vi får se hur det går, men Fedor vinner detta...han måste vinna detta.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0