Brock Lesnar Vs. Shane Carwin UFC 106Ja, den 21:e november så är det dags för Brock Lesnar´s första officiella titelförsvar mot Shane Carwin.
Som vi alla vet så dominerade Brock rematchen mot Frank Mir och pounda ut honom i andra ronden, han var för stark för Mir helt enkelt. Men Shane Carwin är nästa lika stor som Brock, i allafall viktmässigt.
Shane Carwin är en obesegrad Brottare som har vunnigt 3 av tre i UFC. Totalt 11 vinster utan förlust.
Men han kommer få det svårt denna gång, när han mötte Gonzaga så såg det jävligt ostabilt ut i början av ronden...han fick stryk helt enkelt. Men han fick till en lucky punch rakt på hakan på Gonzaga och han vann på KO.
Det tror jag faktiskt är hans enda chans mot Brock, det är att hålla det stående och inte hamna på rygg.

Förtjänar Shane en titelmatch så pass tidigt? Nej kanske inte men han är den fightern som är mest lik Brock när det gäller styrka och stil. Cain Valasques skulle igentligen möta Carwin UFC 104 men detta ändrades officiellt nån dag sen bara i skrivande stund.
Cain därimot är den värdiga motståndaren som bör möta Brock. Han har verkligen visat att han har alla vapen i sin arsenal att ta ut Brock eller vem som helst igentligen i sin viktklass. Men istället för att möta Shane så möter Cain den forne IFL mästaren Ben Rothwell UFC 104 istället.

Om man nu ska skriva lite om Brock Lesnar så är det enda att han äcklar mig och hans Låtsasbrottnings teater efter Frank Mir matchen bara gjorde att jag såg ner på han ännu mer. Men hans brottning håller en bra klass måste man erkänna. Men om man kollar när han mötte Randy Couture UFC 91 så fick han faktiskt pisk i början av matchen tills Randy blev klippt. Så många svagheter har han absolut. Brottare i allmänhet och det är Shane Carwin, och en bra sådan.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0