MMA Rykten och mer Nyheter !

RYKTEN



- Ett rykte är att Tito Ortiz möter Rick Franklin UFC 103, inte speciellt troligt pga Tito´s rygg skada som behöver mer rehabletering.



- Ett annat rykte är Vitor Belfort möter Rich Franklin UFC 103, lite mer troligt...men vi får inte glömma att Rich håller på med att etablera sig i Den Lätta tungviktsklassen och att Belfort gör detsamma fast i mellanviktsklassen.



- Det snackas också om att Frank mir ska få möta den farliga franska strikern Cheick Kongo UFC 107, vilket jag tror sannolikt kommer att hända fast kanske inte just UFC 107, lite tidigare blir det nog.



- Efter Afflictions fall så är det många fighters som går utan kontrakt, så det har sagts att UFC har eller ska signa totalt 20st fighters från Afflictions stall...om detta stämmer så kan vi se en stor uppgradering i UFC´s kommande event´s.

NYHETER



- Renato Sobral den regerande Lätta Tungvikts mästaren ska försvara sin titel emot Den otroligt mångsidiga MMA fightern Gegard Mousasi den 15:e aug. Strikeforce: Carano Vs. Cyborg.



- Den forna IFL-tungviktsmästaren Ben Rothwell har skrivit ett 2-match kontrakt med UFC, och kommer nog att synas tidigast efter UFC 105. Men om han kommer lyckas i UFC så måste han byta tränare lr byta upp sig till ett nytt Camp. Där han är nu så står han still i sin utveckling. Pat Miletich som tränare på hög nivå är inte bra för honom.



- En ev. ny regel kommer att införas i Staterna när det gäller MMA matcher, "instant Replay". Det menas om en macth går till beslut så kan domarna kolla efter "olagligheter" som förekom i matchen som tex. Slag på bakhuvudet, och ge minus poäng för det.



- Rashad Evans och Ramage Jackson kommer att mötas UFC 107 efter dom har tränat färdigt TUF 10

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0