UFC 101: Declaration ResultatDetta Event vad kanske inte en massa avslut och Knockar men det var fortfarande mycket värt att kolla på. Taktiska fighter och en del oväntade vinnare. Så nu kommer det sedvanliga skrivandet om matcherna. Enjoy.....


Kendall Grove Vs. Ricardo AlmeidaDenna fight förbluffade mig lite faktiskt, jag trodde att Almeida hade gjort sitt i UFC men jag hade ruggigt fel.
Almeida hade en plan och genomförde den till pungt och pricka. Stäng avståndet, clincha och ta ner Grove på marken. Det märktes att han inte jobbade på submissions hela tiden för han visste att Grove kunde submitta tillbaka.
Kendall Grove dock kom dåligt förberedd till denna fight, timingen på rörelserna var inte 100, och hans tålamod var inte bra som man märkte i tredje ronden när han Visste att han hade förlorat dom två senaste.
Nästa för Almeida är Welterviktsklassen enligt honom, vilket är bra men han om han tror att han får nån titel så har han fel, den klassen kommer han inte nånsin komma upp till. Btw Renzo Gracie var tillbaka som corner man till Almeida, vilket va fränt att se.

Ricardo Almeida Vinner på Beslut


Amir Sadollah Vs. Johny HendricksAmir började stabilt med hans solida Thaiboxning, och när han började pressa så blev han träffad av en höger krok på hakan och sedan så blev det lite Dirty boxning rakt på hakan på Amir. Jag förstår att Amir är helt förkrossad. Efter en skada som gjorde att han var borta från UFC i 13 månader och när han väl kommer tillbaka så åker han på en TKO efter 29 sekunder. Johny därimot såg jävligt stabil ut. När han väl såg en chans så tog han tillvara på den. Så det blir nog ett Maincard event till där han möter en stabil welterviktare, förmodligen Dan Hardy.

Johny Hendricks Vinner på TKO 0.29 i Andra Ronden


Anderson Silva Vs. Forrest Griffin
Det var längesen jag har sett en utklassning av detta slag, det är nästan så att Anderson Silva kan läsa tankar och veta i förväg när slagen kommer mot honom. I vilket fall så råder det ingen tvivlan om vem som är Pound 4 Pound Världens bästa MMA fighter.
Anderson Silva börjar som vanligt i matchen mot Forrest med att ta det lungt och räkna ut avstånd osv.
sedan när han väl har listat ut allt som han bör veta så börjar han röra på sig mer och blir lite mer aggresiv.
Hans otroliga huvudrörelser gjorde Forrest fundersam och blev Taggad två gånger och blev knockad den tredje.
Mycket pinsam förlust för Griffin, bara på grund av att han såg ut som en nybörjare och det vet han också om.

Anderson Silva Vinner på KO 3:23 i Första Ronden


BJ Penn Vs. Kenny Florian
Det var många som tvivlade på BJ Penn innan denna match och det gör dom inte längre. Vi alla vet att BJ Penn kunde bli hur farlig som helst bara han jobbar på sin kondis. Det gjorde han också.
Det är vissa som tycker att florian tog dom flesta ronderna innan Penn Submitta honom, men det tycker absolut inte jag.
Man märkte att det var klass skillnad mellan dessa två, både mentalt och fysiskt.
Florians Gameplan var ju så jävla genomskillnig, han skulle göra precis som vad GSP gjorde mot Penn. Clincha och trötta ut honom. Han försökte men BJ blev aldrig trött, Plus Florian blev läderskygg varje gång Penn atackerade.
Om nu BJ penn håller denna kondis och arbetsmoral inför varje titelförsvar och håller sig till Lättvikt så kan han va kvar på tronen Väldigt länge. Nästa utmanare blir nog Diego Sanchez vilket är absurt när mycket bättre och mer värdiga fighters står på kö Som tex. Gray Maynard.

Bj Penn Vinner på RNC 3:54 i Fjärde Ronden


OVERALL: Som sagt tidigare så kanske det inte var en massa Highlights knocker, bara en igentligen. Men nu visar Storstjärnorna varför dom nu är så jävla hypade inför varje match.
Bj Penn med sin boxning och BJJ, och Anderson Silva med sin fantastiska teknik.
PS. det är igentligen lite mer matcher att skriva om men det orkar jag bara inte. Bara för det var så tråkiga matcher och tråkiga fighters. Tjänstefel kanske, men jag ska skita nu.

Kram och Nacksving
Ninjanicke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0